Tilmeld dig årets

Julekalenderen 2017

24 gevinster gemt i julekalenderen!

Tilmeld dig julekalenderen

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet for julekalenderen fra Julekalendergaver.dk, julenyhedsbrevet.dk og forbrugerpanelet Gratispanel.dk. Bemærk at begge nyhedsbreve let og hurtigt kan frameldes.

Tilslut dig samtidig forbrugerpanelet fra Gratispanel.dk og tjen helt op til 25 kr. per udfyldt spørgeskema!


Om panelet

Som en del af brugerpanelet spørger vi dig til råds online eller via mail. Spørgsmålene handler om dine indkøb og din indstilling til forskellige varer. Du vælger selv, hvor mange og hvilke du vil besvare, og du kan når som helst melde dig ud af panelet. Onlinepanelet er blevet til i samarbejde mellem GratisPanel.dk og Cint AB.

Vi betaler dig for din tid. Hver gang, du deltager, giver vi dig lidt penge for det – normalt mellem 4,5 og 25 kr. alt efter, hvor lang tid undersøgelsen tager. Når du har udfyldt felterne og valgt et password, vil du straks kunne logge ind og se din saldo samt, hvilke undersøgelser du har deltaget i.

Når vi har modtaget dit svar på en undersøgelse, sætter vi efterfølgende det, du har tjent, ind (der kan gå op til en uge). Når din saldo overstiger 50 kr., kan du bede om at få overført pengene til din personlige PayPal-konto på nettet. Hvis du ikke allerede har en PayPal-konto, kan du oprette en gratis på www.paypal.com.

Spørgsmål om personlig integritet Alle undersøgelser sker i overensstemmelse med gældende EU-lovgivning omkring håndtering af personlige data samt ESOMARs retningslinjer. De data, du opgiver, bliver kun anvendt i forbindelse med undersøgelser. Hvis du vil afslutte dit medlemskab af GratisPanel.dk panelet så log ind og vælg, at du ikke længere vil deltage. Medlemskabet ophører umiddelbart derefter.